www.stripboekennl.nl

www.stripboekennl.nlOp deze website vind je een volledig overzicht van mijn verzameling nederlandstalige digitale stripboeken en strips verzameld uit dag- en weekbladen. De totale verzameling bestaat op dit moment uit meer dan 88.000 exemplaren. Ik ben begonnen in 2005 met het scannen van mijn eigen stripboeken. Na verloop van tijd vond ik regelmatig op internet stripboeken die nog niet in mijn verzameling stonden. Ook heb ik in de loop der tijd heel veel stripboeken van andere verzamelaars gekregen. Om iedereen inzicht te geven in mijn verzameling heb ik deze website gebouwd.

Deze verzameling wordt regelmatig bijgewerkt met stripboeken die op dat moment in mijn bezit zijn gekomen. Dit kan zijn door eigen scans, gevonden op internet of gekregen van andere verzamelaars. Op de pagina “Nieuws” is te zien welke stripboeken na elke update zijn toegevoegd.

Digitale stripboeken zijn op de PC te lezen met o.a. het programma “CDisplay”.  Op de pagina “Links” vind je de website waar je dit programma gratis kunt downloaden. Op mijn iPad lees ik stripboeken altijd met de app “Comic Storm” (gratis te downloaden in de AppStore).

Ook vind je op de pagina “Links” een aantal interessante koppelingen naar programma’s en/of websites die allemaal iets te maken hebben met stripboeken.

-Heb je stripboeken die nog niet in mijn verzameling staan.
-Heb je een vraag en/of een opmerking over de verzameling.
-Heb je een vraag en/of opmerkingen over de website.

Neem dan via e-mail contact met mij op en misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen. Ook is het mogelijk een reactie toe te voegen aan de geplaatste artikelen. Reacties worden vooraf altijd gecontroleerd.

Je kunt mij een e-mail sturen via het formulier op de pagina “Contact“. Je krijgt altijd een reactie van mij terug.

Alle afbeeldingen op deze website bevatten © copyright van de desbetreffende makers en eigenaren